Gratis cadeautje

Wat is er nu leuker dan een cadeautje ontvangen? Als echte Nederlander moet dat wel een gratis cadeautje zijn.

In 2016  levert de zoekterm “gratis” bij Google 1.080.000.000 hits op. Bij Marktplaats staat in 2015, net zoals de voorafgaande jaren, het woord “gratis”  op nummer 1 als meest gezochte zoekterm.

Ja, wij Nederlanders houden van gratis. Of het nu gaat om geld-terug-acties, zegeltjes voor een dagje uit, coupons, wifi, nieuwe producten, films of een blog zoals WordPress ……… Als het gratis is, staan we nu eenmaal graag vooraan. We zijn daarvoor bereid onze persoonlijke gegevens te delen met een producent of zijn, al dan niet tijdelijk, zeer merkloyaal.

Soms gaan we daar zelfs best ver in. Zo blijkt uit een recent onderzoek van TNS in opdracht van Vodafone dat Nederlanders het meest bereid zijn om hun privacy op te geven in ruil voor gratis (online) diensten.

Wij houden natuurlijk ook van gratis ….. dus hebben we twee acties bedacht.

  1. Like de facebookpagina van Goodieplaza. Onder de likers verloten we twee prijzen* Goodieplaza
  2. Ontvang een gratis screenprotector (tot 15 maart 2016) bij de aanschaf van een hoesje voor je ipod touch 4 of 5 bij MP Koopje

* 1 keer een VVV-bon twv 25 euro en 1 artikel naar keuze bij Goodieplaza.nl + 1 keer een VVV-bon twv 50 euro en 2 artikelen naar keuze uit de webshop van Goodieplaza.

 

Gebruikte bronnen:

http://marktplaatsperskamer.nl/2015/12/jaaroverzicht-marktplaats-2015-iphone-domineert-top-10-zoekwoorden/

http://over.vodafone.nl/nieuwscentrum/nieuws/nederlanders-en-fransen-meest-bereid-persoonlijke-gegevens-te-ruilen-voor-grati?from_search