Categorie archief: Perpetual Sunrise

Wij zijn Happy met ons beeldmerk

Wij zijn Happy !

Ons beeldmerk Happy is sinds 1 mei 2017 geregistreerd bij het BOIP (registratiebureau). Dit bureau registreert merken en modellen. We mogen nu de “R” van registratie gebruiken bij deze producten.

We hopen dat we vele patiënten een beetje blijer kunnen maken als verpleegkundigen een Happy horloge dragen. Ook gaan we andere sieraden en accessoires gebruiken met dit beeldmerk.

Van dit horloge wordt iedere patiënt weer blij
Van dit horloge wordt iedere patiënt weer blij

BOIP

 

 

 

 

 

Empack 2017 – Automatiseren en Personaliseren in verpakkingen

Empack is de verpakkingsbeurs van de Benelux. Op 5 en 6  april was deze beurs in de Brabanthallen in Den Bosch.

Het grootste gedeelte was bestemd voor de voedselindustrie.  Automatisering was daar vooral het keyword: Slimmere  machines die (steeds) sneller en efficiënter inpakken, verpakken dan wel ompakken. Daarnaast waren er ook  technische gadgets te zien, zoals deze robot.

Robotisering in de verpakkingsbranche
Robotisering in de verpakkingsbranche

De verpakkingsindustrie is continue in beweging. Huidige trend is dat er steeds meer ruimte komt voor gepersonaliseerde pakjes in kleine(re) oplages. Ideaal dus voor webshops en merken die een persoonlijk tintje willen geven aan hun diversiteit van verpakkingen.

Wij hebben mooie ideeën opgedaan. Nu nog de juiste combinatie maken van de buitenkant met de inleg en dan verwachten we medio juli onze persoonlijke verpakkingen klaar te hebben.

Op zoek naar de perfecte verpakking

Een pakje heeft heel wat te verduren tussen het moment dat het de webshop verlaat en bij jullie op de mat neervalt.

Zo komen pakjes soms bij ons binnen….

pakje

Om jullie bestellingen beter te beschermen zijn wij in november 2016 naar de All4Pack beurs geweest in Parijs.

all4pack-beursbezoek

All4pack bezoek

Hier hebben we onder andere inspiratie opgedaan voor robuuste verpakkingen die er tegelijkertijd ook nog eens mooi uit zien.

Zo wordt een pakje uit onze webshops echt een cadeautje om uit te pakken.

We zijn er mee aan de slag: Dus let op je brievenbus in 2017!

Bezoek China

你好, oftewel “Hallo” in het Chinees.

Afgelopen week hebben we een deel van China bezocht. We hebben diverse producenten en leveranciers gesproken. Bij sommigen mochten we zelfs, onaangekondigd, een kijkje nemen in hun fabriek(en). Uiteraard zijn we blij met deze openheid. Op deze manier kun je namelijk met eigen (Westerse) ogen zien hoe de productie tot stand komt. Tevens wordt duidelijk hoe de sfeer is en de werkomstandigheden zijn voor de werknemers. Het zag er veelbelovend uit: De meeste mensen komen gemotiveerd over en willen je graag hun werk uitleggen, wat overigens best lastig is als zij geen Engels spreken en wij zo goed als geen Chinees. Gelukkig is er altijd wel iemand die wat Engels begrijpt en dan vervolgens optreedt als vertaler. Ook hebben we geen minderjarigen op de werkvloer gezien. Dus in China lijkt het belang van een goede educatie voorop te staan.

Tevens hebben we kunnen benadrukken hoe belangrijk de kwaliteit van de producten is voor Nederlanders en Belgen. Hier wordt in China heel anders tegen aan gekeken dan bij ons en het is zeker geen vanzelfsprekendheid. Een verbetering hiervan is in het belang van ons allemaal, maar natuurlijk vooral voor jullie!

Op een grote handelsshow, hebben we weer inspiratie gekregen voor nieuwe richtingen en producten, waar we ons binnenkort mee gaan bezighouden. Deze zien jullie binnenkort verschijnen in onze webshops.

Hartelijk welkom bij fabriek in Longgang
Hartelijk welkom bij fabriek in Longgang

Kortom een zeer boeiende en leerzame week!

祝你今天愉快

Nog een fijne dag gewenst